تاثیرات و مطالعات راجب موسیقی خشمگین

۴ بازديد


طبق مطالعه‌ای جدید شنیدن موسیقی‌های خشن و پر تنش همانند راک و متال می‌تواند راهی سالم برای پردازش خشم و خروج عصبانیت از ذهن باشد. این نتایج این فرضیه را که گوش دادن به چنین موسیقی‌هایی باعث افزایش خشم و تأثیرات ضد اجتماعی می‌شود را رد می‌کند.
 
 
بنابر مطالعه‌ای که در دانشگاه کوئینزلند استرالیا انجام داده است گوش دادن به موسیقی‌های خشن و هیجان انگیز مانند هوی متال نه تنها باعث افزایش خشم در شنونده نمی‌شود بلکه می‌تواند الهام بخش آرامش نیز باشد. در این تحقیق از انواع مختلفی از سبک‌های موسیقی مانند heavy metal, emo, hardcore, punk, screamo و زیر شاخه‌های آن‌ها که همه در خانواده‌ی موسیقی‌های پرتنش و افراطی جای می‌گیرند، بر روی ۳۹ داوطلب ۱۸ تا ۳۴ ساله استفاده شده است.به دلیل محدود بودن این بررسی و انجام شدن در شرایط کنترل شده نمی‌توان نتایج آن را دقیق دانست اما تحقیقات بیشتر می‌تواند به روشن شدن گوشه‌هایی مبهم از رفتار اجتماعات انسانی، متغیرهای احساسی در ذهن انسان، کنترل خشم و استفاده‌ی مناسب‌تر از موسیقی درمانی منجر شود. نتایج این بررسی در بخش علوم اعصاب مجله‌ی نوروساینس منتشر شده است.موسیقی های خشونت آمیز در هاله ای از عوامل مقبول مانند بهره گیری از اشعار شاعرانی چون حافظ ، عطار ، باباطاهر و خواجوی کرمانی پنهان شده و مجوز انتشار می گیرند.
محمدرضا آزاده فر در دومین روز از جلسات سخنرانی جشنواره موسیقی فجر که با نمایش اسلاید سرفصلهای سخنرانی همراه بود ضمن بیان این مطلب در خصوص موسیقی خشونت آمیز و تأثیرات روانی و جنسی و اجتماعی گفت : در برخی از آلبومها در کشورهایی مثل ایران که تحت نظرسازمان های نظارتی و کنترل مستقیم است موسیقی پرخاشگرانه و خشونت آمیز دیده می شود .

وی با اشاره به انواع موسیقی‌ها گفت : موسیقی خشونت گرا تاثیرات تخریبی بسیاری دارد که صرفاً تنها متوجه فرد شنونده نمی شود بلکه بهداشت روانی و اجتماعی خانواده و جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد .
آزاده فر افزود : متاسفانه شکل ایجاد احساس خشونت و پرخاش در شنونده به گونه ا ی است که علت بروز آن را به راحتی نمی توان تشخیص داد و آنها از چنین پرخاشجویی احساس وحشتی نیز ندارند که همین مسئله بر اثر تخریبی موسیقی های خشونت گرا می افزاید.
این سخنران در ادامه به تاثیرات مخرب موسیقی خشونت آمیز اشاره کرد و گفت : تاثیرات مخرب این نوع موسیقی را می توان به انواع تاثیرات روانی، اجتماعی و جنسی تقسیم کرد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.